flash
Jaha. Så var det söndag igen. 

Vilket betyder att det är måndag imorrn. 

Usch.


Jag har varit hos släkten idag och firat min moster och min kusin, eftersom de fyller år nu med två dagars mellanrum. Det resterande av denna söndag kommer gå åt till skolarbete, mestadels till ett tal om lunginflammation till svenskan. Jag vet. Lunginflammation. Jag har ingen aning vad jag ska säga om detta ämne. Så förhoppningsvis får jag någon idé när jag går och duschar om en stund. Fram tills dess hade jag tänkt jobba på multimedian, och vår interaktiva historia. Jag tror den kommer bli ganska bra ändå. 



Jag och Evelina blänger på Flash. 

Nåja, nu borde jag återgå till mitt skolarbete. MEN JAG VILL INTEEEEEEEEEEEEEEEE.






k.

(varför är allting i capslock??? I don't get it.)

Interaktivt

Sitter på multimedian och arbetar, trots att vår lärare inte är här idag. Men uppgiften ska vara klar nästa fredag, så jag känner lite press. HEHEHE.


Här får ni ett litet smakprov:




Fuckyeah. 

Amanda, out.

hej. hej amanda.

Eftersom det tydligen skulle vara -34 grader celsius i Jokkmokk i helgen, bestämde vi oss för att inte fara. Det blir en filmkväll istället. (Vi kommer antagligen sitta och titta på Sherlock och gråta eller något.) Inget mig emot.

Jag har fixat min bloggdesign idag! Inte på den här bloggen dock, utan på tumblr. Jag blev ändå ganska nöjd. Inte för att jag gjorde designen själv men. hehe. 

Jag blir även väldigt ledsen för jag kommer inte på hur man lägger upp .gif bilder här. Jag är nog jättedum i huvudet, men jag är absolut för trött för att tänka ut ett smart sätt att göra det på, så ni får nöja er med den här orörliga bilden istället:


Inte för att jag klagar.

Not my division.




Sitter på lektionen och har inte särskilt mycket att göra. Har i princip glömt bort att jag har en blogg. Men tydligen så har inte ni det? Folk är helt seriöst inne på min blogg? hah. Men inga kommentarer får man minsann. Sorgligt.


Nåja. Jag har i alla fall blivit väldigt obsessed av Sherlock. Seriously, that show is amazing. And look at him. LOOK AT HIM.




Beautiful boy is beautiful.


Förövrigt var jag sjukt duktig igår och sprang/joggade/gick/jagvetintevadjagskakalladet på en sådan här innemaskin hemma i 35 minuter utan pauser! 1,1 mil blev det, och med tanke på min kondition så är det en bragd.


Och i helgen ska jag fara till Jokkmokk av alla ställen! Three har nämligen en stuga där så vi tänkte chilla på Jokkmokks-marknaden, titta på Sherlock och kanske köra skoter! Har inte gjort det på huuuuuundra år!



RSS 2.0