Hjärnor och konserter!

Hej människor därute i fjärran länder. (Okej, i detta fall menar jag nog bara utanför mitt hus, för det är nog inte särskilt många som läser min blogg... höhö...)

Nu har jag blivit tillsagd av Nipprige Niklas att "Nu är det förbövelen dags för ett nytt inlägg", så nu när jag skrivit en förträffligt vacker dikt på svenskan tog jag tillfället i akt att fortsätta skriva!

Jag har inte precis tänkt berätta om min dag, för den har varit precis som alla andra dagar. (Och vet ni inte hur mina dagar ser ut vanligtvis, föreställ er: vaknar, går upp, åker buss till skolan, är på skolan, far hem, sitter vid datorn, (ibland händer det att jag pluggar här också) och går och lägger mig. Intressant dag.) 

Så, vad har jag då att säga?

JO!

Igår var min far världens underbaraste och bokade tre biljetter till mig, Sara och Sara till en konsert i juni. Och inte vilken konsert som helst, utan FOO FIGHTERS! Har börjat lyssna på detta bandet på sistone, och de är fruktansvärt bra! (Infogar en bild på bandet lite senare i inlägget om ni nu mot all förmodan inte har någon aning om vem de är...)

Naaah, nu har jag inte så mycket att säga... för tillfället i alla fall!

Jepp, här har ni dem.




Och här har ni en badass video. Som är totally awesome, och måhända världens mest episka!



Nåja, det här får ni nöja er med för tillfället!
Farväl, kära undersåtar!
- Amanda den hårde.

P.S. Jag har ritat en fullbordad teckning över Evelinas hjärna. Alltså, jag har inte lobotomerat henne eller något liknande, men ritat den. Massa lull blandat med Jonas, böcker och Demi, och jag misstänker även att Justin Bieber har en plats där... D.S.

LIIIIFEFOOORCE

Woosh! Brist på inlägg känner jag!

Jag hänger nuförtiden endast på Facebook, Twitter och Tumblr.
Men jag kan väl vara lite snäll och försöka uppdatera lite i alla fall.

Jag har varit på nyårsläger i Älvsbyn. Lifeforce. Så sjukt kul! Jag fattar inte att jag inte har farit dit tidigare?! HAR JAG VARIT DÖD?!

Baconfield är mina idoler nu. Förgubbat vad bra de var på nyår alltså!

På grund av dem sitter jag och nöter Foo Fighters i mitt rum, alldeles ensam. 

Igår var jag och såg Narnia med Evelina och Sara. Mycket trevligt.

Har fått en ny mobil också! FINALLY.

Farväl Undersåtar!

(Ja, det där var ett fruktansvärt random inlägg. Märkte ni mina übercoola länkningar?)

RSS 2.0