awesome!

Är hos Sara Arvidsson nu! Taggar inför Inception!

Inception!

Då bär det snart av till centrum, för att se Inception med Sara, Sara och Evelina!

Har inte sett eller läst så mycket om filmen, men Sara tycker att den verkar jättebra, och man tackar inte nej till bio precis! Men de säger att det är en tänkarfilm... så bäst att vakna litegrann då.

I alla fall, dagen har spenderats på skolan i Luleå tillsammans med bloggänget som vanligt! Underbara människor alltså! Så fruktansvärt roligt när vi sprang iväg från en blindbocke-lekande Kissie! Haha!



Någon som sett filmen? Är den bra?:)



Btw, hur cp video är inte det här?!



Nya skivor!

Två nya skivor är nu mina! Underbart! Har längtat som ett as, så nu ska jag nöta! Fruktansvärt bra skivor alltså!



Snooks "Är" och Oskar Linnros' "Vilja Bli"

Paket!

Idag damp det ner ett paket från CDON.COM! Gissa vad det innehöll...?;)


Tidig morgon och sen kväll

Det är hemskt att stiga upp kvart över 5. Det kan jag intyga.

Har just anlänt till skolan, och väntar på att bodengänget ska komma!

Awesome!


Nudlar!

Dags för nudlar, under tiden skriva klart mk'n (visst har jag kommit långt...? fast ne.) och så sedan bums i säng! Måste upp klockan 5 i morgon bitti! Önska mig lycka till!



Peace out puttefnaskisar;)


Robotsockar och mediekunskap

Det dröjde inte länge innan jag var tvungen att skriva ett till inlägg. Heheh.
Men jag måste ju visa er mina KICKASS sockar! Det är robotar på dem! Awesomeness!




Applåd till mig för att jag lyckades få upp min fot på mitt barbord??

Just nu försöker jag att färdigställa en uppgift som vi fått på mediekunskapen. Den ska vara inne i morgon. Uuuh, orkar verkligen inte! Vill bara gå ut och gå, lyssna på Snook. Blunda måste ha VÄRLDENS bästa text alltså!

Nåja, får väl ta itu med mk'n då.


BTW, CHECKA IN SARAS BLOGG! Nya bilder lär dyka upp mot kvällen!;)

Det här är ingen porrfilm.

Chacha bloggen.

Woosh, får nog sluta med där innan jag slutar med att vara världens bloggfjortis. Hehe. 

I alla fall... Idag slutade vi 11. Så jag och Sara bestämde oss för att hälsa på våra kära vänner på den inte så trevliga skolan Strömbacka... Vi vandrade runt där och letade efter sådana vi kände. Hittade inte många kan jag ju säga. De måste ha hört att vi skulle hälsa på och sedan gömt sig. Sedan när vi skulle träffa Saraponken så ville hon inte komma ut ur klassrummet, den lortisen...

Nåja, vi fortsatte till Christinaskolan istället, och hittade en mycket trevligare klass, nämligen 8C! (De är fortfarande 7C i mitt huvud...) Vi snodde med oss Lovisa ner på stan, satte oss på Kvarters och fikade litegrann.

Och nu är jag hemma. Vet inte riktigt vad jag ska göra... Jag får hitta på något! 


Sara och Lovisa i våras.


(Ni får ursäkta för massa gammelbilder, men min mobilkamera har gett upp. Och jag är för slö för att använda våran digitalkamera. Så ni får vänta tills jag införskaffat mig en systemkamera. Eller bättrat mig på digitalkamera-fronten.)

Videoblogg!

Hypervackra vi är alltså, men man får bjuda på sig!;)

The Show Must Go On

Har backupat min dator nu, så förhoppningsvis har jag kvar alla arbeten när jag ghostar om den till veckan. Oj, undrar om någon förstod den där meningen nu. Mycket tekniskt svammel. Nåja, för jobbigt att förklara.


Ska strax gå och lägga mig så jag vaknar pigg klockan 5 i morgon bitti. Om man nu kan vakna upp klockan 5 och vara PIGG?! Det verkar omöjligt, men jag får i alla fall göra ett försök.


Btw, min failblogg visar ingen statistik? Någon som vet hur man fixar't? Skulle bli glad om ni lämnade en random kommentar om ni varit inne här idag. 



Sara, jag och Sara på examenskonserten i våras.

Snook!

Åååh, hörde just Oskar Linnros röst ljuda genom högtalarna från spotify. That made my day!<3

Klicka här för att få en sjukligt awesome spellista innehållandes dessa pojkar. Den får mig glad när jag deppar.


Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray
Snook

Ta av dig din truckerkeps!

Sarorna har farit hem för ett tag sedan, och min mage har fått påfyllning med kolhydrater, så nu är jag redo att ta itu med både bloggdesignen (inte för att jag vet hur man gör, men jag lär väl hitta på nåt..) och lite läxor inför skolan i morgon! Jag borde också städa mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag här efter första veckan i skolan, slänger kläder här och där. 

Jag har börjat fundera på att kanske skaffa mig en iPhone. Både för att det är sjukt status, och för att jag gillar nya grejer att pilla på... hehe. Min mobil har börjat säcka ihop, neej min kära stenklump! Kameran har däckat, så jag kan inte ta kort! Jag får krupp! (Vänj er vid mina konstiga ord...)

Nåja, nu får jag slita mig ifrån facebook och bloggen, och maka mig till garderoben. Måste fixa madrasserna som är där inne, för det går inte att stänga dörren...

Dagens (typ veckans) låt: Mister Cool - Snook


Haj i brevlådan!
/vardetamanda?


Kolla så underbart söt Daniel Adams-Ray är!

Eeeh, vardetamanda?

Välkomna till min blogg! Heheh. Ni ska nu få följa mig, en 16-årig tjej genom mitt liv i de norrländska skogarna. Jag går första året på NTI-gymnasiet i Luleå tillsammans med min underbara bloggvänner! Länkar finns till vänster eller höger... Det vette fan.

Mina absoluta bästvänner är här för att sova över. Den ena av dem kommenterade den föregående meningen såhär: "Det där kändes jättebra i hjärtat!". Dock med en väldigt vacker dialekt. Wooosh! Ironiskt nog heter de båda Sara, så vi kan kalla dem Bananbror ett och Bananbror två! Eller så inte...

Aja, nu ska jag sluta osociala mig vid datorn och göra lite te spetsat med både det ena och det andra, lyssna på mysiga gitarrplinkande musiker och ligga på golvet!





Sara, Sara och jag! Eller vardetamanda?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0