ja jag ska plugga hela natten, plugga hela dan

Jag är pretty damn tired. Men jag måste skriva klart svenska film-analysen ikväll. Inatt alltså. För den ska in imorgon, och jag hinner inte skriva den på kvällen...

Nåja, så går det om man inte gör sina läxor;)

Jag är i alla fall klar med tidningen, vilket jag ger mig själv typ supermånga plus för! Giraffglad är jag för det!

Back to plugget.

/Amanda

Nattliga tankar

Just nu känner jag mig superduktig. Jag har inte mycket kvar på min tidning (som är min slutuppgift i Medieproduktion A), och jag har även precis hängt tvätten och diskat undan! ÄR JAG INTE DUKTIG?!

Jag hade tänkt belöna mig själv med att gå och sova. Är supertrött.

Och så taggen för Nationella Prov i Matte del 2 i morgon dåra! Fast ne. Jag har dock köpt choklad så jag kan överleva de två pestiga timmarna.

Till sist, låt oss ha en tyst minut för att sakna Saraponken Maria Marklund som far iväg till Frankrike i morgon och lämnar mig ensam kvar i blåsiga Sverige! 

FY PUTTSINGEN PÅ DIG VA
Farväl Undersåtar!
/Amanda

P.S. Visst kommer ni ihåg att kika in på den andra bloggen?

Harry Potter Sverige

Jag och Joel har gjort en ny blogg tillägnad Harry Potter och hans värld! Riktigt nice må jag säga!

Ni kan väl titta in?

www.harrypottersverige.blogg.se

Asnajs!


McLaren's

Jag måste bara visa upp världens finaste ställe som jag var på i Umeå.
Looks like McLaren's pub.

Wednesday night fever

Jag har varit sjuk. Eller varit och varit, jag är fortfarande sjuk. Lite halvt i alla fall. Igår hade jag nämligen feber och mådde absolut inte bra. Och idag är jag helt borta i mitt huvud, det känns lite luddigt. (Misstänker att jag har Wrackspurts stuck in my head. Kommer tyvärr inte på vad de lustiga filurerna heter på svenska.)

I dag var jag, trots min sjukdom, på Bio3an för att titta på min brors klass tävlingsbidrag till en filmfestival, och de vann kategorin Bästa Ljud! Det tycker jag var mycket roligt!

Nu sitter jag alltså och snorar, hostar och ser på How I Met Your Mother, så jag hade som tänkt fortsätta med det (Eftersom jag inte har något mer intressant att dela med er.) 

GODNATT UNDERSÅTAR



fast ne

Operation Världsherravälde

Ah, fast ne kan man väl säga om rubriken. Vi var inte riktigt ute efter Världsherravälde, det hette naturligtvis Operation Dagsverke! (Eller jag tror åtminstone det, jag var nog inte riktigt hundra procent uppmärksam idag...)

Vi har alltså vandrat runt hela dagen på stan i Luleå och samlat in pengar till Läkare utan gränser genom att sjunga, spela gitarr och såklart tigga! Det gick väl sådär, jag tror ändå vi fick in några hundralappar, men kallt var det må jag säga! Jag frös som en.. ett... jag har ingen aning, men kallt var det i alla fall! 

När jag och Evelina skulle hem med bussen så missade vi den, LOL. Det var roligt, så vi begav oss till biblioteket istället där jag lånade andra boken i serien Hungerspelen. Det är en väldigt bra bokserie.

I alla fall så ska jag nog bege mig mot sängen för att sova. ELLER så läser jag ett kapitel ur HP. ELLER så... sitter jag kvar här... TEHEE.

I varje fall så ska jag avsluta detta inlägg någon gång!

Var hälsade undersåtar!
/amanda.


Vacker bild på mig och Saraponken från tidigare i år!

Filthy Little Mudblood

Hallå där! 

Tja, vet inte riktigt vad jag ska uttrycka mig om för dagen. Kanske att jag är sjukt obsessed med en Harry Potter-fanfiction som jag läser för tillfället. Den är verkligen superbra. Romance between Draco Malfoy and Harry Potter. Kan det bli mycket bättre? 

Nåja, har haft en dunderrage på min mor om struntsaker, men det är väl det tonårstjejer med mens ska göra? Right?

Förresten så fyller världens bästa Joel Randeblad år i morgon! That filthy little mudblood <3 Give him some lovin'!

I morgon fyller inte bara Joel år, utan vi ska även gå runt på stan för att samla in pengar till Läkare utan gränser med skolan, så alltså har jag inga lektioner då! Sounds like a freakin awesome day, if you ask me!

Okej, jag känner att jag har skrivit lite för mycket på engelska i detta inlägg, så ni kanske blir internationellt begåvade nu. 



Måste bara dela med mig av en av mina favoritgifar. Är han inte vacker?

Nu ska jag fortsätta vänta till klockan slår tolv, så jag kan gratta Joel och sedan gå och lägga mig! Låter bra, inte sant?

Farväl undersåtar!
/Amanda



RSS 2.0