Valborg

Ja, som rubriken så väl berättar så är det valborg idag! Denna kväll ska spenderas grillandes och skrattandes hos Julia Lundberg. Det kommer troligtvis bli väldigt trevligt.

Min bror och jag har haft ett litet mini-harry-potter-maraton idag, vi har nämligen bara hunnit igenom första och halva andra filmen, men vi ska faktiskt snart iväg båda två, så vi har något att skylla på!;) 

Jag måste därför hoppa i duschen och leta fram något att äta och ha på mig. (Naturligtvis inte samma sak, jag tänker inte äta på mina kläder.) Så vi säger väl CIAO för tillfället.

Farväl kära undersåtar!

/Amanda



Hahah, this is hilarious! Så liten! hahah

Long time, no seen.

Nu var det ett tag sedan jag skrev, men min kära bror påminde mig. Jag sitter för tillfället och lär honom hur man använder näsprej, lyssnar på fransk rock och gläds åt att min novell äntligen är färdigskriven. Klockan är egentligen på tok för mycket, jag borde nog sova, men jag är rebell-amanda idag! (Märk väl att jag inte är diabetes-amanda. för tillfället... Internskämt, ja!)

NU SKA JAG SOVA! GODNATT UNDERSÅTAR!
Jag har två GIFar som jag gärna skulle vilja dela med mig av, för de är underbart fina, men DET FUNKAR INTE! Det gör mig arg.
Nåja.
Farväl kära undersåtar!

/rebell-amanda



RSS 2.0