Eeh, eeh, eeh Ander maj AMBEREELLAAA

Yes, det är låten som spelas på radio i skrivande stund. Jag har friskförklarat mig själv (även om jag fortfarande är lite fjunnilummi), så dagen ska börjas med att städa mitt rum. YEY! Eller så inte. Men priset får jag ikväll med blodpalt hemma hos mormodern! Awesome.

Igår såg jag A Walk to Remember för första gången. Jag tror jag aldrig har gråtit så mycket till en film, någonsin! Senare idag kanske jag ska se Hannibal, Red Dragon och Hannibal Rising. Om jag hinner. Tihi! Kände jättemycket för att gå till en kyrkogård ikväll också. Men det brukar ju vara så vackert med massa ljus där!

Aja, dags att ta itu med rummet mitt då? Farväl kära undersåtar!


Är han cool eller är han cool? MUMS!


SAW 3D

Wow, jag har faktiskt lyckat få i mig mat utan att spy upp det för första gången på 2 dygn nu! Dock har jag inte spytt upp det än. Jag hoppas dock att maten stannar där den är... Heheh.

Igår missade jag smygpremiären av Saw 3D. Vet ni hur mycket jag vill dö? Det är den SISTA, absolut SISTA Saw-filmen, och jag MISSAR smygpremiären?! AAAH! Nåväl, om jag hinner krya på mig lite till ikväll kanske jag springer iväg och ser den ikväll istället. Då är det ju trots allt premiär.



Jag ska inte prata med Sara och Sara NÅGONTING idag, så de inte avslöjar nå! Hahah.

Nu ska jag lägga mig på soffan och se klart alla gossip girl avsnitt som jag har missat, och sedan tror jag att jag snör på en skräckfilm eller två. Är trots allt ensam hemma till 5. 

Well, hoppas ni är friskare än mig;) 
Farväl!

/7kling

faiiiiiil

Nu har vi datakunskapsprov. Jag kommer faila så sjukt mycket. Nåväl.

Wish me luck.

Näsa.

Jag kan knappt andas genom näsan, håller på att bli förkyld! Inte mumsigt, inte mumsigt alls faktiskt! Och min hals gör också ont, varför? DUUUM.

Idag har jag i alla fall varit på Lasergame! Woosh, mitt lag (Evelina, Isabell och Daniel) ägde ut ALLA! Fast ne;pPPpPP
hahah, vi kom sist, men vi är lika glada för det! 

Nu ska jag skriva klart min engelskaberättelse, it will be legen... wait for it... DARY! Eller så inte.

Hejdå mina mumsiga bakelser!


Btw, jag upptäckte idag att mina trosor blir lysande i ultraviolett ljus.

(Du är så) YEAH YEAH, WOW WOW!

Har just sagt hejdå till Jakke_boiii_98. Underbar människa alltså.

Har asont i halsen?! Duuuuum hals, duuuum hals. I morgon så blir det friluftsdag som spenderas på LASERGAME! How awesome?! Så, både sovmorgon och slutar tidigt, livet är underbart ibland! 

Jätterandom inlägg alltså. Men jag har inte varit riktigt 100 idag... TIHIHIIHI.. blöööööööööh. OK, dags att sluta skriva nu innan ni blir hjärntvättade eller nååå.



Söndag.

Är hemkommen från min mormor nu. Har varit hos henne hela helgen, UTAN INTERNET. Så har precis tittat igenom allt nytt som jag inte har sett på facebook. 

I fredags var jag som sagt i Svensbyn, mycket trevlig kväll! Nu ska jag hoppa i duschen, göra lite läxa och sen får vi se vad som händer. Kanske kommer Jakob förbi en stund, eller så mina Saraponkar. We'll c about that. JIES.


Fin katt jag ritade på mpr! haha!



RAAAAAVE!

HEJ.
Sitter på medieproduktionen och har ingenting att göra. Vi håller fortfarande att pyssla med en tidning som vi har sysslat med i typ två månader nu. Och den MÅSTE vara klar idag. Usch.

Ikväll så blir det rave i Svensbyn. Åtminstone enligt kalendern på min mobil. Sticker hem till Jakob tillsammans med Stenvall, Sara och Rickard. Vet inte om det blir någon fler än så, men jag lär märka't. 

Weell, ska låtsas att jag gör något vettigt nu. 



Jag är freenis. NEE.

Ohyes, Gladiator.

PUSS<3

tjatja bloggen!
sitter här och dricker chai latte med vänninorna. vi ska springa ner på stan och shoppa om en stund. aaaah, typ så ba ah.
pusspuss, älskar er!



PITEPAAAAAAAAAAALT!<3

Är så sjukt hungrig just nu, håller på att avlida! MAAAAN! Dock är det lätt värt att vänta på palt!;)

Jag har varit och övningskört idag, ända till västerbotten! Typ..? haha!

Sedan ikväll blire antingen att plugga eller så ser jag en film. Lutar mer åt det senare!;)


FREDAG!

Nu är det äntligen fredag och det känns verkligen i mitt huvud! Jag är så fruktansvärt seg och skrattar åt allt och alla! Vi slutar om cirka 20 minuter, då ska jag hem till Piteå och möta upp med Saraponken och Saranarten! Det blir nog mycket trevligt!;)

JIEES.


Gammelbild på bästvännerna! NI ÄR BÄST VETTJA!<3

Plastanka

Gal1!

Idag när jag vandrade hemåt från bussen, så tog jag en genväg genom lekparken som vi har bredvid våran gård. Helt plötsligt så stannar jag upp och framför mig ligger det en gul, liten plastanka. Det är sjukt, men det kan måhända vara samma anka som jag grävde ner i sandlådan för typ 10 år sedan, och inte kunde hitta igen! Jag ville vara som Pippi Långstrump, för hon hade begravt en fågel i ett avsnitt. Det är en av de få minnena som jag har från min traumatiska uppväxt;) haha!

Nu bor den fina plastankan på bron utanför våran ytterdörr! 


Är den inte vacker...?:') hahah!

Let's Get Retarded

Åhgud, jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR trött just nu! Vill bara gå och lägga mig, men har en engelska uppgift att skriva. Helst ska jag ju ha gjort lite franska också, men som det ser ut just nu ska jag nog gå och lägga mig så snart engelskan är klar.

Lyssnar på julmusik gör jag också! Är såå tagg på julen just nu! Värmeljus, pepparkakor och snö!

Klicka på bilden så får ni min juliga spellista som jag tröstar mig med. Spotify är underbart!


Jared Leto

OHFUCK, GALET LIKT ALLTSÅ!

Videon. Gick inte att bädda in denna video, så ni får allt klicka er in själva!;)

Hon är sjukt begåvad alltså... SHIT!




Riktiga Jared. Eller...?;)

SNÖ!

JA! Årets första snö faller just nu! Så underbart! Var just ute och sprang som en liten barnunge och fångade snöflingor. Nu är jag lite kall, men det var såå värt det! 


Ååååh, längtar tills det är såhär mycket snö!

Dessutom så blåser det sjukt mycket! Jag riktigt hör hur det knakar. 

Hahah, jag blev för exhalterad, så jag kan inte skriva någonting mer på engelska bokrapporten. Jag får skicka in den på onsdag istället!

Haha, jag ska sätta mig framför blocket och titta om det finns någon billig iPhone till salu... Min mobil envisas då med att kruppa alltmer... Just nu så kan jag inte se vem jag skickar sms till, det är helt svart. Den är då helt cp.


SJUUKT status med iPhone... Dock väldigt dyrt...

gossip girl, phb och fjortis.

HAHAHAH, jag är cp-dålig på att uppdatera alltså!;)

Kan ju berätta vad jag har gjort i helgen. I fredags när jag kommit hem till Piteå gick jag, mamma och bror på stan. Jag fick mig tre nya leggings, tre bhar, tre trosor och tre tröjor. Ohyes, jag körde på tre-temat.
När jag kom hem slängde jag i mig mat och for sedan iväg till B-Lander och såg Gossip Girl tillsammans med henne, Sundströms och Evelina!

Igår var jag på phb under dagen, på kvällen for jag till Sara och dressed up like fjåårtiz.



Jag ser säkert normal ut, men jag var överstylad. FAKTISKT!
(Bild; Hanna Berglund)
Mycket trevlig kväll!

Nu klagar min far på mig, måste gå och sova nu!

Hade!

LISTENING?

Förresten, visst går ni in på dessa vackra bloggar och skickar in vackra frågor? De har nämligen vackra frågestunder för tillfället! Jag och de skulle uppskatta det!

www.meellee.blogg.se
www.joelrandeblad.blogg.se
www.uniformen.blogg.se
AWESOME!



Första videobloggen!


Ohjää, jag är sådära hiskeligt frän som man bara kan bli.

Läxor:((((((

Har varit hemma ett bra tag nu, men inte har det hänt nåt vettigt. Jag tjorvar runt och lyssnar på konstig musik, spelar Robot Unicorn Attack och tar konstiga flumbilder. Tjohej, dags att ta tag i läxhögen då.

Tidigare idag så hade vi fotografering till skolkatalogen! Våran klass är då LÄTT bäst! Jag och Evelina klädde ut oss till Bananbröder iklädda silvertejp och, inte så konstigt, bananer. Sedan fanns det massa andra fina kreaturer. Synd att ingen klädde ut sig till kossa:(

Här får ni vackra flumbilder på mig.

I know you want it!;)


Star Trek is tha shiet!


Är jag inte vacker?

Trevlig påhälsning!

Igår sov Saraponken över hos mig till idag! Mycket trevligt! Vi såg Idol lite snabbt igår! Alla man ville skulle gå vidare gjorde det! HOW AWESOME!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Orkar verkligen inte. Ska försöka städa bort alla saker som ligger och skräpar på mitt golv... Hehe. 

Sen så kanske jag far till Sara och ser The Strangers! Har faktiskt lovat Ludvig att se den, så måste väl göra det nu!


jag igår.

RSS 2.0