STHLM

Ni är fruktansvärt dåliga på att kommentera måste jag säga. Jag ser att ni läser. NYAAAAAAAH (ja, det var Voldemorts krigsrop.)

Whatever. Jag sticker till Stockholm i morgon med mina vapendragare Saraponken Marklund och Sara Arvidsson. Tänkte att ni ville veta det. Vi kommer ha det mycket trevligt och på onsdag ska vi köa från 7.00 för att hamna längst fram på detta bands spelning.

Om ni inte orkar klicka in på länken kommer en video här:
Farväl kära bloggläsare.
SEE YA LATER BITCHES
/amanda

Duktiga-dagen....

I dag ska jag vara riktigt duktig. Jag ska bädda rent i sängen, dammtorka, tvätta fönstrena, dammsuga och laga invecklad mat! Men först av allt hade jag tänkt äta lite frukost. yes. Och måhända se lite Supernatural... hehe. Nej då jag är inte beroendeeeeeeeeee (aaaa)


/AMANDA 

(jätteintressant inlägg, jag vet.)

Gräsklippardagen

I dag hade jag tänkt vara duktig och klippa gräsmattan! Bra va?! Jag måste väl göra någonting vettigt iaf, nu när jag har sommarlov!


Så, ciaaao människor. Ni kommer hitta mig resten av dagen med en gräsklippare i händerna och hörlurar med högsta volym.
/Amandaaaaaa

Supernatural

Detta är vad jag tittar på för tillfället! Så sjukt bra tv-serie alltså! Jag behövde liksom en serie att se på under sommarlovet när alla andra har tagit paus.
Alla andra =

Gossip Girl
90210
How I Met Your Mother. (Herrejösses så gammal bild!)
Men som tur är börjar denna serie om på tisdag typ! LYCKA
Pretty Little Liars
Nåväl, nu ska jag återgå till den förstnämnda serien!;)
/amanda, serienörden

tråkväder!

God morgon alla ni vackra ungdomar! Eller vuxna. Eller... pensionärer...


I alla fall, nu har jag vaknat, min bror har farit iväg till Storstrand på konfaläger (!!!!!!), tätt följd av mina föräldrar som också är där. Så nu är jag ensam hemma, med äckligt hår och tom mage. Tyvärr ser vädret inte ut att vara på topp idag, så det blir nog att sitta inne och läsa i princip hela dagen. Jag har ju som mål att läsa ut alla Harry Potter böckerna igen innan sista filmen har premiär. Den 15 juli alltså. (Eller egentligen den 13 juli...:D) 

Men det går så segt för mig! JAG ÄR BARA PÅ ANDRA BOKEN ÄN! Jag har som inte haft tid att läsa. Men nu verkar det som om det kommer vara dåligt väder hela veckan (BAJSBAJSBAJS) så då har jag väl troligen tid att läsa ut alla böcker!


Nåja.


Jag ska nog gå och duscha eller nå. Kanske äta något. Jag är hungrig.


SO LONG SUCKERS
/amanda

SOMMARLOOOOOV!

Niklas ville att jag skulle uppdatera bloggen lite mer, och som den snälla personen jag är gör jag det!

De senaste dagarna har varit så fruktansvärt varma att man knappt orkar röra på sig, och ändå har jag gjort det! Jobbigt. Nåja, jag är för trött för att skriva något klokt, vist eller bara allmänt awesome, så jag lägger upp några bilder från sista skoldagen!


Fina Niklas, Melinda och Evelina. Och Johan dåra.


Jag och Evelina nartar oss.


Stenvall, Isabell och Joel på Baan Thai.


Knut och Ludde är luriga.
vas


Jag och Niklas.


Fina människor.


Sten (Jonathan), Patrik och jag. Vi hängde i en park när alla andra farit.

Jag hoppas att ni är nöjda med denna bildbomb för ett tag i alla fall. Jag ska försöka uppdatera så ofta som möjligt! FAKTISKT!
(Jag hoppas även att ni har badat i sommar. För det är verkligen skitvarmt i vattnet. k,thx, bye?)
/Amandaaaaa lolzzzz

RSS 2.0